Etsi sinua lähellä oleva kirkko
Etsi sijainti

Juhlikaa joulua yhdessä

Juhli Jeesuksen syntymän tuomaa iloa erityisessä jumalanpalveluksessa sunnuntaina 19. joulukuuta 2021. Se on suurenmoinen tilaisuus tuntea joulunajan rauhaa, ja se on myös loistava tilaisuus kutsua ystäviä, naapureita ja perheenjäseniä mukaan kokemaan innoittava tunti.

Viisi vinkkiä hyvään kirkkokokemukseen

1. Esittele itsesi

Kirkon jäsenet toivottavat sinut tervetulleeksi seurakuntaan ja auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi. Voit vapaasti esitellä itsesi muille ja pyytää apua, jos sinulla on kysyttävää. Kaikki ovat iloisia siitä, että olet siellä!

2. Tiedä, mitä odottaa

Joulujumalanpalvelus on yleensä tunnin mittainen. Se sisältää usein lauluja, rukouksia ja saarnoja (joita kutsutaan ”puheiksi”), joita seurakunnan jäsenet pitävät. Jumalanpalveluksen aikana kirkon jäsenillä on mahdollisuus muistaa Jeesusta ottamalla vastaan sakramentti.

3. Pukeudu parhaimpiisi

Olet tervetullut paikalle missä tahansa siistissä vaatetuksessa. Useimmat miehet pukeutuvat pukuihin tai napitettaviin paitoihin ja solmioihin, ja naiset pukeutuvat yleensä mekkoihin tai hameisiin. Lapsetkin pukeutuvat yleensä parhaimpiinsa. Siisti pukeutuminen voi auttaa sinua pääsemään kunnioittavampaan mielentilaan ja valmistaa sinua oppimaan Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen opetuksistaan.

4. Hanki tietoa sakramentista (vastaa ehtoollista)

Joka viikko leipä ja vesi siunataan ja tarjotaan seurakunnalle vertauskuvallisena muistutuksena Jeesuksen Kristuksen antamasta uhrista. Osallistuminen on kuitenkin vapaaehtoista. Jos et halua ottaa sakramenttia, voit antaa tarjottimen seuraavalle henkilölle.

5. Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Sinun ei koskaan tarvitse ilmoittaa ennalta, että tulet kirkkoon. Mutta jos osallistuminen jännittää, voit ottaa yhteyttä seurakuntaan etukäteen. He voivat etsiä sinulle ystävän, jonka kanssa istua ja joka huolehtii siitä, että tunnet olosi tervetulleeksi kirkossa. Napsauta tästä löytääksesi paikallisen seurakuntasi yhteystiedot.

Lisää tapoja tuoda valoa maailmaan