Skip main navigation

Tervetuloa

Tule tänä jouluna lähemmäksi Jeesusta katsomalla uusi lyhytelokuva Hänen syntymästään. Mieti, millä tavoin sinä voit tuoda #ValoaMaailmaan ja tehdä joulusta palvelemisen aikaa. Tule mukaamme, kun noudatamme Vapahtajan esimerkkiä palvelemalla muita yksitellen – aivan kuten Hän palveli.

...
Kristus-lapsi
17:56

Kuinka voit omalta osaltasi tuoda #ValoaMaailmaan tänä jouluna? Tässä on palveluideoita joka päivälle ennen joulua. Pienillä palveluksillasi on suuri vaikutus lähimmäistesi elämään. Kerro kokemuksistasi verkossa tunnisteella #ValoaMaailmaan.

Pyydä tämän vuoden #ValoaMaailmaan-palvelukalenteri

Jeesus opetti, että taivaallinen Isämme on meidän apunamme, kun me lähestymme Häntä. Kun rakennamme suhdetta Jumalaan, me voimme käyttää Hänen voimaansa apuna haasteidemme voittamiseksi. Voit aloittaa matkasi Jumalan tuntemiseen kehittämällä uskoa, tekemällä parannuksen synneistäsi, menemällä kasteelle ja ottamalla vastaan Pyhän Hengen lahjan. Jatka polulla Jumalan luokse rukoilemalla Häntä, lukemalla Hänen sanaansa, käymällä kirkossa, oppimalla Jeesuksesta ja palvelemalla muita.

Mormon.org Chat is typing...