Etsi sinua lähellä oleva kirkko

Millainen kirkko on?

Joka sunnuntai kokoonnumme yhteen laulamaan kirkon lauluja, kuulemaan saarnoja ja opettamaan toisillemme Vapahtajasta. Kirkko on hengellisen latautumisen paikka ja täydellinen tapa pitää Jeesus elämämme keskipisteenä. Toivotamme kaikki vierailijat tervetulleiksi osallistumaan kristillisiin jumalanpalveluksiimme ja palvelemaan Jumalaa kanssamme.

Kirkon jumalanpalvelusajat vaihtelevat eri seurakunnissa. Voit kuitenkin aina varautua yhteen kaikille tarkoitettuun kokoukseen sekä erillisiin luokkiin, jotka on jaettu ikäryhmittäin tai järjestöittäin.

Yritä vain näyttää siistiltä. Olet tervetullut sellaisissa siisteissä vaatteissa, joissa tunnet olosi mukavaksi. Tiedoksesi, että useimmat miehet käyttävät pukua tai kauluspaitaa ja solmiota ja naiset yleensä mekkoja tai hameita. Lapsetkin pukeutuvat yleensä pyhävaatteisiin.

Toivottavasti et. Monet jäsenistämme tulevat kirkkoon yksin joka viikko. Jos kuitenkin haluaisit jonkun olevan kanssasi kirkossa ensimmäisellä kerralla, voit ottaa yhteyden paikallisiin lähetyssaarnaajiin tai seurakunnan piispaan saapuessasi, niin he etsivät sinulle ystävän, jonka kanssa voit istua. On aina vaikeaa olla uusi, oli tilanne mikä tahansa, mutta tutustut kyllä nopeasti muihin seurakuntasi jäseniin ja tunnet olevasi kotonasi.

Ei. Vierailijoiden ei edellytetä osallistuvan. Kun sakramentin (samanlainen kuin ehtoollinen) leipä ja vesi jaetaan seurakuntalaisille, voit yksinkertaisesti antaa tarjottimen seuraavalle henkilölle. Muuten voit vapaasti nauttia jumalanpalveluksesta. Pyhäkoululuokassa opettaja kehottaa usein vapaaehtoisia lukemaan pyhiä kirjoituksia. Ellet halua osallistua, niin älä viittaa.

Pidä mielessä, että kun tunnet olosi mukavammaksi, olet tervetullut liittymään joukkoomme viikkotoimintoihin, yhteisiin retkiin ja palveluprojekteihin. Haluaisimme tutustua sinuun, ja me arvostamme mukanaoloasi yhteisössämme.

Se riippuu luultavasti sen seurakunnan koosta, jonka kokouksessa vierailet. Jotkin seurakunnat ovat niin suuria, etteivät seurakunnan jäsenet ehkä huomaa, että olet vierailija. Toiset ovat niin pieniä, että kaikki jäsenet tuntevat toisensa ja huomaavat varmasti uuden tulokkaan ja toivottavat hänet tervetulleeksi. Kummin tahansa, älä epäröi esittäytyä tai esittää kysymyksiä. Kaikki ovat iloisia siitä, että olet siellä.

Ei. Me emme pyydä lahjoituksia emmekä kerää kolehtia.