Tapaa lähetyssaarnaajat verkossa tai henkilökohtaisesti

Saa lohtua keskustelemalla lähetyssaarnaajien kanssa. Voimme lukea pyhiä kirjoituksia kanssasi ja auttaa sinua löytämään rauhaa rukoilemalla.

Etunimi
Anna jokin arvo
Sukunimi
Anna jokin arvo
Sähköposti
Anna jokin arvo
Valitse maa
Valitse maa
Valitse maa
Emme valitettavasti löytäneet osoitteita, joista voisi olla apua sinulle.
Katuosoite
Anna katuosoite
Miksi me tarvitsemme osoitteesi? Sekä verkko- että henkilökohtaiset vierailut toteutetaan alueellasi toimivien lähetyssaarnaajien toimesta.
Asunto
Anna jokin arvo
Kaupunki
Anna kaupungin tai kunnan nimi
Osavaltio
Valitse osavaltio
Valitse osavaltio
Matkapuhelinnumero
Anna jokin arvo
Ajan sopimista varten
Näyttävätkö nämä tiedot oikeilta?
Nimi ja sähköpostiosoite
Osoite ja puhelinnumero

Ymmärrän sen, että lähetyssaarnaajat ottavat minuun yhteyttä vastatakseen kysymyksiini ja jakaakseen kohottavan sanoman.

Ymmärrän sen, että lähetyssaarnaajat ottavat minuun yhteyttä vastatakseen kysymyksiini ja jakaakseen kohottavan sanoman.
Please select an option

Kuinka lähetyssaarnaajat voivat auttaa minua?

Vaikka suhteesi Jumalaan voi olla syvästi henkilökohtainen, toisinaan me kaikki tarvitsemme hieman apua tunnistaaksemme sen, mitä Jumala meille sanoo. Riippumatta siitä, missä olet hengellisellä polullasi, lähetyssaarnaajat voivat opettaa evankeliumin periaatteita ja näkemyksiä, jotka voivat auttaa sinua matkallasi. Pidä heitä hengellisinä valmentajina, jotka

  • auttavat sinua tuntemaan olevasi lähempänä Jumalaa
  • näyttävät sinulle, kuinka rukoilla ja saada vastauksia Häneltä
  • auttavat sinua löytämään vastauksia hengellisiin kysymyksiisi
  • opettavat sinulle Vapahtajasta Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen evankeliumistaan
  • auttavat sinua ymmärtämään pyhiä kirjoituksia
  • tukevat sinua henkilökohtaisissa haasteissasi
  • kannustavat sinua edistymään kohti parannusta, uskoa ja kastetta
  • tutustuttavat sinut sellaiseen samanmielisten uskovien yhteisöön, joka voi edelleen tukea sinua hengellisellä matkallasi.

Mitä lähetyssaarnaajan vierailulta voi odottaa

Lähetyssaarnaajat pyytävät saada aloittaa vierailun rukouksella. Jos sinulle sopii, he saattavat jopa pyytää sinua pitämään rukouksen. Kummassakin tapauksessa tavoitteena on kutsua Pyhä Henki mukaan keskusteluun.

He käyttävät luultavasti muutaman minuutin siihen, että he tutustuvat sinuun ja siihen, mikä sinua kiinnostaa. Lähetyssaarnaajilla on kokonainen ohjelma, jonka he voivat opettaa sinulle, mutta he yrittävät mukauttaa sanomansa sinulle ja elämäntilanteeseesi. He lukevat kanssasi Raamattua ja Mormonin kirjaa ja pyytävät sinua rukoilemaan ja kysymään, onko se, mitä he opettavat, totta.

Jos haluat, lähetyssaarnaajat sopivat kanssasi toisen tapaamisen. Seuraavassa tapaamisessanne he opettavat sinulle lisää Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen palautetusta kirkostaan sekä vastaavat kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla. Heidän ohjelmansa sisältää myös sanomia Jumalan suunnitelmasta meidän onneksemme, Jeesuksen uhrista meidän puolestamme sekä uskosta, parannuksesta, kasteesta, Pyhästä Hengestä ja Jumalan käskyjen pitämisestä. He kehottavat sinua edelleen rukoilemaan, lukemaan Mormonin kirjaa, käymään kirkossa ja jopa menemään kasteelle. Ja muista, että lähetyssaarnaajat etenevät sinun tahtiisi ja arvostavat aikaasi ja sitä, haluatko tavata heidät jälleen vai et.