Etsi sinua lähellä oleva kirkko
Etsi sijainti

Juhlikaa joulua yhdessä

Juhli Jeesuksen syntymän tuomaa iloa erityisessä sunnuntaijumalanpalveluksessa tässä joulukuussa. Se on suurenmoinen tilaisuus tuntea joulunajan rauhaa, ja se on myös loistava tilaisuus kutsua ystäviä, naapureita ja perheenjäseniä mukaan kokemaan innoittava tunti.

Viisi vinkkiä hyvään kirkkokokemukseen

1. Esittele itsesi

Kirkon jäsenet toivottavat sinut tervetulleeksi seurakuntaan ja auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi. Voit vapaasti esitellä itsesi muille ja pyytää apua, jos sinulla on kysyttävää. Kaikki ovat iloisia siitä, että olet siellä!

2. Tiedä, mitä odottaa

Joulujumalanpalvelus on yleensä tunnin mittainen. Se sisältää usein lauluja, rukouksia ja saarnoja (joita kutsutaan ”puheiksi”), joita seurakunnan jäsenet pitävät. Jumalanpalveluksen aikana kirkon jäsenillä on mahdollisuus muistaa Jeesusta nauttimalla sakramentti.

3. Pukeudu parhaimpiisi

Olet tervetullut paikalle missä tahansa siistissä vaatetuksessa. Useimmilla miehillä on puku tai kauluspaita ja solmio ja naisilla on yleensä mekko tai hame. Lapsetkin pukeutuvat yleensä parhaimpiinsa. Siisti pukeutuminen voi auttaa sinua pääsemään kunnioittavampaan mielentilaan ja valmistaa sinua oppimaan Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen opetuksistaan.

4. Opi lisää sakramentista (vastaa ehtoollista)

Joka viikko leipä ja vesi siunataan ja tarjotaan seurakunnalle vertauskuvallisena muistutuksena Jeesuksen Kristuksen antamasta uhrista. Osallistuminen on kuitenkin vapaaehtoista. Ellet halua ottaa sakramenttia, voit antaa tarjottimen seuraavalle henkilölle.

5. Ota rohkeasti yhteyttä meihin

Sinun ei koskaan tarvitse ilmoittaa ennalta, että tulet kirkkoon. Mutta jos osallistuminen jännittää, voit ottaa yhteyttä seurakuntaan etukäteen. He voivat etsiä sinulle ystävän, jonka kanssa istua ja joka huolehtii siitä, että tunnet olosi tervetulleeksi kirkossa. Löydät paikallisen seurakuntasi yhteystiedot napsauttamalla tästä.

Lisää tapoja tuoda valoa maailmaan