Jumalan rakkaus

Jumala on rakastava Isä taivaassa, ja Hän rakastaa lapsiaan täydellisesti. Hän rakasti meitä ennen kuin me koskaan rakastimme Häntä, ja todisteita Hänen rakkaudestaan on kaikkialla.

Kuinka Jumala osoittaa rakkauttaan

Siunaustensa avulla

Me voimme nähdä Jumalan rakkauden siunauksissa, joita Hän antaa meille. Aina maailman kauneudesta ihmisiin elämässämme Jumala antaa meille jatkuvasti suuria ja pieniä lahjoja, koska Hän rakastaa meitä.

Tunteiden avulla

Toisinaan meidät valtaa rauhallisina hetkinä jokin tunne. Usein kun olemme ulkona luonnossa, kun pidämme rukouksen tai kun palvelemme muita, me koemme tämän tunteen. Se tunne on Jumalan rakkaus.

Poikansa Jeesuksen avulla

Yksi Jumalan suurimmista rakkauden teoista meitä kohtaan on se, että Hän lähetti Poikansa Jeesuksen maan päälle. Jeesuksen opetusten ja armon kautta me voimme tuntea Jumalan rakkauden, saada anteeksi ja oppia, kuinka rakastaa lähellämme olevia ihmisiä.

Jumalan rakkauden tunteminen

Etsi rauhaa

Kaoottisessa maailmassa jotakin niin hienovaraista ja pyhää kuin Jumalan rakkaus saattaa olla vaikea huomata. Jumalan rakkaus on helpommin löydettävissä, kun luomme hetkiä etsiä sitä.

Rukoile

Jumala on rakastava taivaallinen Isä, joka rakastaa lapsiaan ja haluaa kuulla heistä. Me voimme rukoilla pyytääksemme apua elämäämme, ja me voimme rukoilla tunteaksemme Hänen rakkauttaan. Jos pyydät Jumalalta, että tuntisit Hänen rakkauttaan itseäsi kohtaan, ja odotat kärsivällisesti vastausta, se tulee.

Osoita rakkautta muille

Raamattu opettaa meille, että kun elämme rauhassa toistemme kanssa, me voimme tuntea Jumalan rakkautta. Itse asiassa se, että rakastamme muita, auttaa meitä ymmärtämään, että Jumala rakastaa meitä. Kun rakastamme ja palvelemme muita, me tunnemme rakkauden, jota haluamme saada Jumalalta.

Opi Hänen rakkaudestaan

Me voimme oppia Jumalan rakkaudesta opiskelemalla Hänen sanaansa. Kun luemme Raamattua ja Mormonin kirjaa, me opimme, että kautta historian Jumala on aina rakastanut kansaansa. Se voi auttaa meitä huomaamaan Jumalan rakkauden omassa elämässämme.

Tilaa maksuton Mormonin kirja
Pyydä nyt