Kolme keinoa, joilla voit rakentaa suhteen Jumalaan

Jumala on rakastava Isämme, ja meillä voi olla luja ja merkityksellinen suhde Häneen. Sinä voit rakentaa suhdettasi Jumalaan ja vahvistaa sitä tekemällä kolme yksinkertaista asiaa joka päivä:

1. Opiskele Jumalan sanaa

Jeesus sanoi: ”Katsokaa minua. – – Näin teidän sielunne löytää levon.” (Matt. 11:29.)

Jumala on rakastava Isämme, ja Hän haluaa olla tekemisissä lastensa kanssa. Ensimmäinen keino, jolla voimme oppia Jumalasta, on lukea Hänestä. Raamatun lailla Mormonin kirja on Jumalan sanaa. Se on auttanut miljoonia ihmisiä löytämään Jumalan ja tuntemaan Hänen rakkautensa.

2. Rukoile Jumalaa

Jumala rakastaa lapsiaan, ja Hän haluaa kuulla heistä. Koska olet Jumalan lapsi, voit pyytää Häneltä apua ja johdatusta. Hän haluaa siunata sinua ja auttaa sinua kokemaan onnea. Jeesus lupasi: ”Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte” (Matt. 21:22). Alkuun voi tuntua, ettei ole helppoa oppia rukoilemaan uskossa ja huomaamaan Jumalan vastauksia, mutta se on mahdollista. Chattaa lähetyssaarnaajien kanssa verkossa tai puhu heidän kanssaan kasvokkain saadaksesi tietää, kuinka voit rukoilla ja huomata Jumalan vastauksia.

3. Seuraa Jeesusta Kristusta

Jeesus on sanonut: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6.) Se, että opit Jeesuksesta ja Hänen opetuksistaan, on tärkeä osa suhteen rakentamista Jumalaan. Voimme lukea näitä opetuksia Raamatusta ja Mormonin kirjasta. Kun elämme näiden opetusten mukaan, me opimme todella tuntemaan Jeesuksen ja taivaallisen Isän.

Tilaa maksuton Mormonin kirja
Pyydä nyt