Onko Jumala todellinen?

Kyllä. Ja Hän tuntee sinut ja rakastaa sinua.

Jumala on meidän kaikkien Isä. Hän tuntee jokaisen lapsensa ja rakastaa heitä puhtaalla, isällisellä rakkaudella. Koska Jumala asuu taivaassa, me nimitämme Häntä usein taivaalliseksi Isäksemme. Hänen silmissään me olemme kaikki tasavertaisia, ja me kaikki olemme rakkauden ja onnen arvoisia. Jumala tuntee meidät jokaisen ja ymmärtää meitä jokaista yksilöinä. Hän tuntee vahvuutemme, heikkoutemme, toiveemme ja pelkomme. Rakastava taivaallinen Isämme on kärsivällinen, myötätuntoinen ja ymmärtäväinen. Riippumatta siitä, keitä me olemme tai mitä olemme tehneet, Jumala haluaa meidän kääntyvän Hänen puoleensa, jotta Hän voi auttaa meitä matkan varrella. Kun Hän auttaa meitä kasvamaan, me alamme ymmärtää ja kokea todellista iloa.

Voit tuntea Jumalan omakohtaisesti

Jumala tuntee meistä jokaisen, ja mekin voimme tuntea Hänet. Jeesus sanoi: ”Ja ikuinen elämä on sitä, että he tuntevat sinut, ainoan todellisen Jumalan, ja hänet, jonka olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen” (Joh. 17:3).

Jeesus opetti, että Jumala, taivaallinen Isämme, on meidän apunamme, kun me lähestymme Häntä. Kun rakennamme suhdetta Jumalaan, me voimme alkaa käyttää Hänen voimaansa apuna elämämme haasteissa. Me voimme aloittaa matkan Jumalan tuntemiseen rukoilemalla Häntä ja lukemalla Hänen sanojaan.

Jumala ja Mormonin kirja

Raamatun lailla Mormonin kirja on Jumalan sanaa. Se on täällä auttamassa meitä oppimaan lisää Hänestä. Kun opit tuntemaan Hänet, elämäsi muuttuu. Se kaikki alkaa rukoilemalla ja lukemalla Hänen sanojaan.

Mormonin kirja opettaa sinulle kolme arvokasta asiaa

1. Jumala rakastaa sinua. Sinä olet Hänen lapsensa, ja Hän on tukenasi.

2. Elämälläsi on tarkoitus. Kun alat saada tietoa tästä tarkoituksesta, täytyt toivolla ja onnellisuudella.

3. Jeesus eli ja kuoli meidän kaikkien puolesta. Kun noudatamme Hänen opetuksiaan, me voimme jonakin päivänä palata elämään Jumalan luona.

Miljoonat ovat löytäneet Mormonin kirjasta Jumalan

Tässä on kaksi kertomusta.

Shaquillen tarina

Shaq varttui Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa, ja hänestä tuli ammattiurheilija, juoksija. Vaikka hän kasvoi baptistikodissa, hän löysi Jumalan Mormonin kirjan avulla.

Daisyn tarina

Daisy tunsi muutamia Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäseniä, mutta hän ei tiennyt, mihin he uskoivat. Käytyään verkossa keskustelua lähetyssaarnaajien kanssa hän sai uuden ymmärryksen Jumalasta ja omasta tarkoituksestaan elämässä.

Tilaa maksuton Mormonin kirja
Pyydä nyt