Mikä on Valoa maailmaan?

”Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa” (Matt. 5:16).

Mikä on Valoa maailmaan?

#valoamaailmaan on kutsu muuttaa joulu palvelemisen ajaksi. Se on maailmanlaajuista toimintaa, jonka tarkoituksena on koskettaa sydäntä ja muuttaa elämää tekemällä sitä, mitä Jeesus teki: ruokkimalla nälkäisiä, lohduttamalla yksinäisiä, käymällä sairaiden ja kärsivien luona ja osoittamalla ystävällisyyttä kaikille. Jeesus sanoi: ”Te olette maailman valo” (Matt. 5:14). #Valoamaailmaan on täydellinen tapa antaa valomme – ja Hänen valonsa – loistaa kirkkaana.

Päivittäisiä palveluehdotuksia

#valoamaailmaan-hanke haastaa meidät osoittamaan rakkautta muille samalla tavalla kuin Jeesus teki palvelutyönsä aikana kuolevaisuudessa. Joulukuulle on tarjolla erityisiä palveluideoita, joiden avulla voimme joulunaikaan keskittyä auttamaan muita. Voit osallistua lataamalla ideoita sisältävän kalenterin.

Erityiset sunnuntaijumalanpalvelukset

Joulupäivää edeltävänä sunnuntaina pidämme erityisen lepopäivän kokouksen, jossa keskitytään Jeesuksen Kristuksen syntymään ja elämään. Ystävät ja tuttavat, jotka eivät kuulu kirkkoomme, ovat tervetulleita joka sunnuntai, mutta heidät kutsutaan tulemaan jumalanpalvelukseen kanssamme erityisesti tuona päivänä.

Tuo #valoamaailmaan joka päivä

Joka vuosi jouluna Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko tekee valtavan ponnistuksen levittääkseen hankkeen #valoamaailmaan sanomaa ja tehtävää. Voit kuitenkin tehdä sitä koko vuoden ajan miettimällä, ketä voit palvella joka päivä.

Muita tapoja tuoda valoa maailmaan