Kuinka minusta tulee Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsen?

Ihmiset voivat saada tietoa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta monin tavoin. Voit osallistua kirkon kokouksiin, kysyä ystäviltäsi, jotka ovat jäseniä, mihin he uskovat, tai tavata lähetyssaarnaajamme. Kun olet saanut tietoa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta ja haluat liittyä jäseneksi, voit päättää mennä kasteelle.

Tule kirkkoon – kaikki ovat tervetulleita!

Sinun ei tarvitse olla jäsen voidaksesi osallistua jumalanpalvelukseen. Vierailijat ovat aina tervetulleita. Sunnuntain jumalanpalveluksiimme sisältyy sakramentin (eli ehtoollisen) nauttiminen ja osallistuminen pyhäkouluun ja muihin kirkon luokkiin.

Tule osallistumaan kirkon jumalanpalvelukseen. Kaikki vierailijat ovat tervetulleita.
Etsi sinua lähellä oleva kirkko

Tapaa lähetyssaarnaajat

Lähetyssaarnaajien tapaaminen joko kasvokkain tai verkossa on yksi tehokkaimmista tavoista saada lisää tietoa uskomme perusasioista. Lähetyssaarnaajat kertovat lyhyitä sanomia Jeesuksesta, Jumalan suunnitelmasta sinua varten ja siitä, kuinka voit vahvistaa perhettäsi. He voivat vastata kysymyksiisi kirkosta ja siitä, kuinka liittyä jäseneksi. Lähetyssaarnaajien tapaaminen ei tarkoita, että olet päättänyt liittyä kirkkoon. Se on yksinkertaisesti tapa, jolla voit oppia siitä lisää.

Meistä olisi mukavaa tavata sinut
Tapaa lähetyssaarnaajat

Kasteelle meneminen

Mistä tiedät, haluatko mennä kasteelle? Tiedät sen, kun sinulla on varma, rauhallinen tunne, että kirkosta oppimasi asiat ovat totta. Me nimitämme sitä todistukseksi. Kun saat todistuksen Jeesuksesta ja Hänen evankeliumistaan, voit noudattaa Hänen esimerkkiään menemällä kasteelle. Jeesuksen kastoi upottamalla Johannes Kastaja Jordanissa (ks. Matt. 3:13–17). Jeesus opetti: ”Jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan” (Joh. 3:5). Sinut voi kastaa joko lähetyssaarnaaja tai joku, jonka olet oppinut tuntemaan kirkossa.