Mormonin kirja

Raamatun tavoin Mormonin kirja on pyhä kirja, joka opettaa Jeesuksesta. Ota selville, kuinka voit päästä lähemmäksi Jumalaa lukemalla sitä.

Tilaa maksuton Mormonin kirja

Yleisiä kysymyksiä

Ihmisillä on paljon kysymyksiä ”mormoneista” tai kunnioittavammin Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenistä. Napsauta tästä, niin näet koko luettelon.

Kyllä. Hyvin syvästi. Se on Jumalan sanaa, pyhä kirja, ja onnellinen elämä edellyttää sen lukemista. Raamatun ohella me saamme innoitusta myös muista pyhistä kirjoista, joita ei ole muualla kuin Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkossa. Ne kaikki yhdessä opettavat meille tärkeitä totuuksia Jeesuksesta Kristuksesta.

Kyllä! Jeesus on uskomme perusta. Itse asiassa toivomme, että kirkkoamme kutsutaan sen koko nimellä, Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkoksi.

Mormonin kirjassa sanotaan: ”Ja me puhumme Kristuksesta, me riemuitsemme Kristuksessa, me saarnaamme Kristuksesta, me profetoimme Kristuksesta ja me kirjoitamme profetioidemme mukaisesti, jotta lapsemme tietäisivät, mistä lähteestä he voivat odottaa syntiensä anteeksiantoa” (2. Nefi 25:26).

Kirkon jumalanpalvelusajat vaihtelevat eri seurakunnissa. Voit kuitenkin aina varautua yhteen kaikille tarkoitettuun kokoukseen sekä erilliseen luokkaan, joka on jaettu ikäryhmittäin tai yleisen kiinnostuksen mukaan.

Kaikille tarkoitettu jumalanpalvelus on nimeltään ”sakramenttikokous”. Tämä kokous koostuu lauluista, rukouksista ja saarnoista (eli puheista), joita pitävät eri seurakuntalaiset joka viikko. Mutta tärkein osa sakramenttikokousta on sakramentin (eli ehtoollisen) nauttiminen Vapahtajan muistamiseksi.