Kuinka Raamattu ja Mormonin kirja toimivat yhdessä

Kumpikin kirja voi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi Jeesusta Kristusta ja oppimaan lisää Hänen evankeliumiaan.

Me arvostamme Pyhää Raamattua

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenet, kuten monet ihmiset eri puolilla maailmaa, saavat lohtua ja innoitusta Raamatusta. Me uskomme, että se on pyhää Jumalan sanaa.

Apostoli Paavali opettaa Raamatussa: ”Jokainen asia on vahvistettava kahden tai kolmen todistajan sanalla” (2. Kor. 13:1). Kun Jumala opettaa tärkeän periaatteen, Hän lähettää toisen lähteen vahvistamaan sen. Mormonin kirja on toinen todistus Raamatun opetuksista. Kun monet ihmiset nykyään ajautuvat pois Jumalasta ja uskonnosta, niin se, että meillä on enemmän kuin yksi todistus Jumalan sanoista, voi auttaa meitä pysymään oikealla tiellä.

Raamattu ja Mormonin kirja sopivat yhteen

Mormonin kirja ja Raamattu tukevat toistensa opetuksia, ja me rakastamme kumpaakin kirjaa. Kumpikin kirja kuvaa Jumalan kanssakäymistä ihmisten kanssa tietyssä osassa maailmaa, mutta molemmat kirjat opettavat monia samoja periaatteita. Mormonin kirja vahvistaa sen, mitä Raamattu sanoo Jeesuksesta Kristuksesta, ja selventää monia muita kristillisiä oppeja.

Opiskelemalla kumpaakin kirjaa voit ymmärtää paremmin, kuka Jumala on ja mitä Hän sinulle haluaa. Yhdessä Mormonin kirja ja Raamattu sisältävät tuhansien vuosien verran innoitusta, johdatusta ja opetusta. Vaikka nämä kirjat kirjoitettiin kauan sitten, voit silti löytää opetuksia, jotka soveltuvat sinuun tänä aikana.

Tilaa maksuton Mormonin kirja
Pyydä nyt