Viisi Raamatun opetusta tähän aikaan

Muinainen kirja voi opettaa meille paljon nykyajan elämästä.

Raamattu ei ole vain niitä ihmisiä varten, jotka elivät Jeesuksen aikaan. Raamattu on edelleen merkityksellinen meille tänä aikana. Seuraavat viisi Raamatun opetusta voivat auttaa sinua nykyajan maailmassa.

1. Rakastakaa toisianne

Jeesus Kristus, rakastettu ja hyljeksitty, tunsi omakohtaisesti sekä rakkauden ilon että rakkautta vaille jäämisen tuskan. Ei siis ole ihme, että kun Häneltä kysyttiin, mikä on suurin käsky, Hänen vastauksensa oli rakkaus.

2. Osoita uskoa Jumalaan

Mitä sitten kohtaammekin elämässä, niin jos käännymme Jumalan puoleen, Hän käyttää sitä opettaakseen meitä ja tehdäkseen meistä enemmän Hänen kaltaisiaan. Raamatusta opimme, että usko on luottamista siihen, että niin tapahtuu.

3. Sinä voit saada anteeksi

Koska Jeesus antoi henkensä, se tarkoittaa, että me saamme loputtomasti mahdollisuuksia aloittaa alusta ja elää paremmin. Opi lisää siitä, mitä anteeksianto ja parannus merkitsevät omalla kohdallasi.

4. Jumala haluaa, että olet onnellinen

Elämää ei ole tarkoitettu kestettäväksi, vaan se on tarkoitettu nautittavaksi. Jumala haluaa lastensa olevan onnellisia. Vaikka se voi näyttää jokaisen kohdalla erilaiselta, niin todellisen onnen perustus rakentuu Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen varaan.

5. Tue muita rakastaen

Yhdessäolo on muutakin kuin lähekkäin olemista. Se on yhdessä koettua rakkautta – perhe, joka välittää.

Ole osa seurakuntaperhettämme
Etsi sinua lähellä oleva kirkko