20 Raamatun kohtaa, jotka auttavat sinua saamaan voimaa

Pyhä Raamattu on hengellisen voiman lähde. Esimerkeillään ja innoittavilla opetuksillaan se osoittaa, että me voimme saavuttaa mitä tahansa Jeesuksen Kristuksen voiman avulla.

 

Jumala haluaa meidän onnistuvan elämässä. Hän haluaa, että me kehitymme, koemme iloa ja palaamme jonakin päivänä asumaan Hänen luokseen. Hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen, jotta meitä voitaisiin vahvistaa koettelemuksissamme ja haasteissamme. Nämä 20 Raamatun kohtaa innoittavat meitä ja opettavat meille, kuinka voimme turvata Jeesukseen ja saada rauhaa, rohkeutta ja voimaa elää evankeliumin mukaan.

Kuka on voiman todellinen lähde?

1

2

3

4

5

6

Minkä vuoksi Jeesus pystyy antamaan meille voimaa?

7

8

9

10

Kuinka Jeesukselta saatava voima voi auttaa meitä?

11

12

13

14

Kuinka voin saada voimaa Jeesukselta?

15

16

17

18

19

20

Tutki lisää aiheita

Mitä Pyhä Raamattu opettaa?

Pyhä Raamattu opettaa meille kautta historian, ettei Jumala koskaan lakkaa rakastamasta lapsiaan.

Jeesus Mormonin kirjassa

Jeesus eli elämänsä kuolevaisuudessa lähellä Jerusalemia opettaen evankeliumiaan juutalaisille. Jeesus opetti kuitenkin ihmisiä muuallakin: Amerikan mantereella. Tuo käynti muutti silloin heidän elämänsä. Tieto siitä voi olla yhtä merkityksellinen sinulle nykyään.

Kuinka Raamattu ja Mormonin kirja toimivat yhdessä

Kumpikin kirja voi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi Jeesusta Kristusta ja oppimaan lisää Hänen evankeliumiaan.

Sunnuntain jumalanpalvelukset

Kirkko on pakopaikka arkielämän kaaoksesta. Kun osallistumme kirkon kokouksiin, saamme aikaa keskittyä palvelemaan Jumalaa ja rakastamaan lähimmäisiämme. Se on hengellistä latautumista ja erinomainen keino auttaa meitä pitämään Jeesus elämässämme etualalla ja keskipisteenä.

Mikä on Mormonin kirja?

Raamatun tavoin Mormonin kirja on muinainen aikakirja, joka opettaa Jeesuksesta. Se on Jumalan sanaa, ja se vastaa evankeliumia koskeviin kysymyksiin. Se myös auttaa meitä tulemaan paremmiksi ja tuo meitä lähemmäksi Jumalaa.

Kuinka löydän itselleni oikean kristillisen kirkon?

Kirkkoa etsiessä on hyödyllistä ajatella sitä, mitä Jeesus ja Hänen apostolinsa ja profettansa ovat opettaneet.

Mikä on elämän tarkoitus?

Elämällä on tarkoitus ja merkitys. Jumala, rakastava Isämme, haluaa meidän kokevan onnea ja iloa. Hän laati suunnitelman, jonka mukaan voimme kasvaa, elää uskossa ja palata asumaan Hänen luokseen.