Sunnuntain jumalanpalvelukset

Kirkko on pakopaikka arkielämän kaaoksesta. Kun osallistumme kirkon kokouksiin, saamme aikaa keskittyä palvelemaan Jumalaa ja rakastamaan lähimmäisiämme. Se on hengellistä latautumista ja erinomainen keino auttaa meitä pitämään Jeesus elämässämme etualalla ja keskipisteenä.

Kirkon jumalanpalvelusajat ja kokousaikataulu vaihtelevat eri seurakunnissa. Voit kuitenkin aina varautua samankaltaiseen muotoon – yhteen kaikille tarkoitettuun kokoukseen sekä yhteen muuhun erilliseen luokkaan, joka on jaettu ikäryhmittäin tai yleisen kiinnostuksen mukaan.

Tule osallistumaan kirkon jumalanpalvelukseen. Kaikki vierailijat ovat tervetulleita.
Etsi sinua lähellä oleva kirkko

Sakramenttikokous

Kaikille tarkoitettu tärkein kokous on nimeltään sakramenttikokous. Tämä kokous koostuu lauluista, rukouksista ja saarnoista (eli puheista), joita pitävät eri seurakuntalaiset joka viikko. Mutta tärkein osa tätä kokousta on sakramentin (eli ehtoollisen) nauttiminen.

Musiikki ja laulut

Vapahtajasta ja monista siunauksistamme laulaminen auttaa meitä tuntemaan, että olemme lähempänä Jumalaa. Tyypillisessä sakramenttikokouksessa on kolme tai neljä kirkon laulua, jotka koko seurakunta laulaa. Kuoro, pieni ryhmä tai solisti voi lisäksi esittää jonkin musiikkinumeron. Saatat tuntea jo joitakin laulukirjamme lauluja, kuten ”Soi kunniaksi Luojan” ja ”Kiitos sulle, Jumalani”, mutta opit myös uusia. Eikä haittaa mitään, vaikka laulaisitkin nuotin vierestä! Kohota äänesi lauluun joka tapauksessa, kun palvelet Jumalaa kanssamme.

Toisillemme todistaminen

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina sakramenttikokouksessa ei pidetä tavanomaisia saarnoja. Sen sijaan jokainen seurakunnan jäsen voi nousta puhujakorokkeelle ja ilmaista ajatuksiaan evankeliumista. Kuunnellessamme muiden kokemuksia ja tuntiessamme Jumalan Hengen täyttävän sydämemme oma vakaumuksemme ja omat uskonkäsityksemme voivat vahvistua.

Sunnuntailuokat

Ennen sakramenttikokousta tai sen jälkeen lapsille ja aikuisille on tarjolla erilaisia eri ikäryhmille tarkoitettuja luokkia. Jos haluat osallistua näihin muihin kokouksiin, pyydä apua joltakulta kirkossa, niin hän auttaa sinua löytämään oikean luokkahuoneen.