Kuinka lähetyssaarnaajat voivat auttaa minua?

Vaikka suhteesi Jumalaan voi olla syvästi henkilökohtainen, toisinaan me kaikki tarvitsemme hieman apua tunnistaaksemme sen, mitä Jumala meille sanoo. Riippumatta siitä, missä olet hengellisellä polullasi, lähetyssaarnaajat voivat opettaa evankeliumin periaatteita ja näkemyksiä, jotka voivat auttaa sinua matkallasi. Pidä heitä hengellisinä valmentajina, jotka

  • auttavat sinua tuntemaan olevasi lähempänä Jumalaa
  • näyttävät sinulle, kuinka rukoilla ja saada vastauksia Häneltä
  • auttavat sinua löytämään vastauksia hengellisiin kysymyksiisi
  • opettavat sinulle Vapahtajasta Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen evankeliumistaan
  • auttavat sinua ymmärtämään pyhiä kirjoituksia
  • tukevat sinua henkilökohtaisissa haasteissasi
  • kannustavat sinua edistymään kohti parannusta, uskoa ja kastetta
  • tutustuttavat sinut sellaiseen samanmielisten uskovien yhteisöön, joka voi edelleen tukea sinua hengellisellä matkallasi.
Pyydä tapaamista lähetyssaarnaajien kanssa
Me teemme parhaamme vastataksemme hengellisiin kysymyksiisi ja auttaaksemme sinua pääsemään lähemmäksi Jeesusta Kristusta.
Tapaa lähetyssaarnaajat

Tutki lisää aiheita

Vahvan perheen kasvattaminen

Perheen kasvattaminen on äärettömän palkitsevaa, mutta se voi olla vaikeaa, etenkin nykyajan maailmassa. Opi, kuinka voit vahvistaa perhettäsi ja pitää heidät keskittyneinä Jumalaan.

Millainen on kirkkoyhteisömme?

Kirkko ei ole vain paikka, jossa me kunnioitamme Jumalaa – se on myös paikka, jossa me palvelemme Jumalaa. Ja yksi parhaista tavoista palvella Jumalaa on huolehtia ympärillämme olevista ihmisistä.

Millaisia ovat jumalanpalvelukset?

Kirkko on pakopaikka arkielämän kaaoksesta. Kun osallistumme kirkon kokouksiin, saamme aikaa keskittyä palvelemaan Jumalaa ja rakastamaan lähimmäisiämme. Se on hengellistä latautumista ja erinomainen keino auttaa meitä pitämään Jeesus elämässämme etualalla ja keskipisteenä.

Kuinka voin tulla jäseneksi?

Ihmiset voivat saada tietoa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta monin tavoin. Voit osallistua kirkon kokouksiin, kysyä ystäviltäsi, jotka ovat jäseniä, mihin he uskovat, tai tavata lähetyssaarnaajamme. Kun olet saanut tietoa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta ja haluat liittyä jäseneksi, voit päättää mennä kasteelle.

Kuinka rukoilla

Rukoileminen on yksinkertaisempaa kuin ehkä ajatteletkaan. Jumala on olemassa, ja Hän kuulee rukouksesi ja vastaa niihin.

Mitä Pyhä Raamattu opettaa?

Pyhä Raamattu opettaa meille kautta historian, ettei Jumala koskaan lakkaa rakastamasta lapsiaan.

Mitä Jeesuksen kirkolle tapahtui?

Kun Jeesus oli maan päällä, Hän perusti kirkkonsa. Tuo sama kirkko on olemassa nykyäänkin.