Mitä voit odottaa oppitunnilta lähetyssaarnaajien kanssa?

He rukoilevat kanssasi

He kysyvät, saavatko he aloittaa rukouksella. Jos sinulle sopii, he saattavat jopa pyytää sinua pitämään rukouksen. Tavoitteena on kutsua Pyhä Henki mukaan keskusteluun.

He lukevat kanssasi

He lukevat Raamattua. He myös tutustuttavat sinut Mormonin kirjaan. Koska sekin on pyhä kirja, joka opettaa Jeesuksesta, se on täydellinen Raamatun rinnakkaisteos ja voi auttaa sinua parantamaan suhdettasi Jumalaan. Lähetyssaarnaajat antavat kirjan sinulle maksutta, ja he kutsuvat sinua lukemaan sitä ja rukoilemaan, jotta saisit selville, onko se totta.

Jos annat itsesi tehdä tämän yksinkertaisen kokeen, olemme varmoja siitä, että saat vastauksen rukoukseesi.

Pyydä tapaamista lähetyssaarnaajien kanssa
Me teemme parhaamme vastataksemme hengellisiin kysymyksiisi ja auttaaksemme sinua pääsemään lähemmäksi Jeesusta Kristusta.
Tapaa lähetyssaarnaajat

He vastaavat kysymyksiisi

Kun puhut lähetyssaarnaajien kanssa ja esität kysymyksiä, tulet löytämään vastauksia kysymyksiin, joita sinulla on. Lähetyssaarnaajat sopivat kanssasi uuden tapaamisen, jolloin voitte keskustella enemmän. Seuraavassa tapaamisessa he opettavat sinulle lisää Raamatusta, Mormonin kirjasta, uskosta, parannuksesta ja muista Jeesuksen Kristuksen evankeliumin keskeisistä opinkappaleista. Ennen kaikkea lähetyssaarnaajat kunnioittavat aikaasi ja sitä, haluatko tavata heidät jälleen vai et.

Jos tämä kuulostaa sinusta kiinnostavalta tai jopa hyödylliseltä, kannustamme sinua ilmoittautumaan lähetyssaarnaajien kanssa maksuttomaan tapaamiseen, joka ei velvoita sinua mihinkään.

Anna meidän auttaa sinua vahvistamaan suhdettasi Jeesukseen Kristukseen
Sovi tapaaminen

Tutki lisää aiheita

Kuinka rukoilla

Rukoileminen on yksinkertaisempaa kuin ehkä ajatteletkaan. Jumala on olemassa, ja Hän kuulee rukouksesi ja vastaa niihin.

Mikä on Mormonin kirja?

Mormonin kirja on toinen todistus Jeesuksesta Kristuksesta.

Millainen on kirkkoyhteisömme?

Kirkko ei ole vain paikka, jossa me kunnioitamme Jumalaa – se on myös paikka, jossa me palvelemme Jumalaa. Ja yksi parhaista tavoista palvella Jumalaa on huolehtia ympärillämme olevista ihmisistä.

Millaisia ovat jumalanpalvelukset?

Kirkko on pakopaikka arkielämän kaaoksesta. Kun osallistumme kirkon kokouksiin, saamme aikaa keskittyä palvelemaan Jumalaa ja rakastamaan lähimmäisiämme. Se on hengellistä latautumista ja erinomainen keino auttaa meitä pitämään Jeesus elämässämme etualalla ja keskipisteenä.

Kuinka voin tulla jäseneksi?

Ihmiset voivat saada tietoa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta monin tavoin. Voit osallistua kirkon kokouksiin, kysyä ystäviltäsi, jotka ovat jäseniä, mihin he uskovat, tai tavata lähetyssaarnaajamme. Kun olet saanut tietoa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta ja haluat liittyä jäseneksi, voit päättää mennä kasteelle.

Vahvan perheen kasvattaminen

Perheen kasvattaminen on äärettömän palkitsevaa, mutta se voi olla vaikeaa, etenkin nykyajan maailmassa. Opi, kuinka voit vahvistaa perhettäsi ja pitää heidät keskittyneinä Jumalaan.

Mitä Pyhä Raamattu opettaa?

Pyhä Raamattu opettaa meille kautta historian, ettei Jumala koskaan lakkaa rakastamasta lapsiaan.

Mitä Jeesuksen kirkolle tapahtui?

Kun Jeesus oli maan päällä, Hän perusti kirkkonsa. Tuo sama kirkko on olemassa nykyäänkin.